Μενού
marialena
Μαριαλένα Ρουμελιώτη | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να ανακουφίστηκε με την υποψηφιότητα της Ρίας Κολοβού, αλλά ο Σάκης Κατσούλης ανησυχεί για το μέλλον της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που συγκέντρωσε έξι ψήφους από τους συμπαίκτες της για να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, είπε πως η Μαριαλένα δεν είναι ίδια με το 2021 που ήταν μαχήτρια και αγωνίστρια. Την ίδια στιγμή, η Μαριαλένα... ξεσπάθωσε κατά του Ηλία Μπόγδανου εξαιτίας της συμπεριφοράς του. 

«Όσον αφορά την ψηφοφορία των Μπλε, περίμενα να δω το όνομα της Μαριαλένας καθώς δεν έχει βρει ακόμα το αγωνιστικό της πρόσωπο, ειδικά το πρόσωπο εγώ ξέρω και αναγνωρίζω, φαντάζομαι το έχει παραδεχτεί και η ίδια. Δεν είναι η Μαριαλένα του '21, μαχήτρια, αγωνίστρια που έφερνε πολλές νίκες για την ομάδα της. Στον τελευταίο αγώνα έδειξε ότι μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα και να φέρει νίκες. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που ευτυχώς και για εμένα και την Μαριαλένα δεν ήταν υποψήφια», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor: Μαριαλένα κατά Μπόγδανου για την ψήφο 

Ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε στο τελευταίο συμβούλιου του νησιού την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να αποχωρήσει και η παίκτρια δεν δεν έκρυψε την έντονη αντίθεση της: «Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει «μια κούφια ψήφο». Με πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει ότι το αξίζω και όλα αυτά τα ιδανικά. Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του και το πως θα βγει έξω στον κόσμο η κάθε του κίνηση. Και έχω πολλά παραδείγματα για αυτό».