Μενού
survivor - maxites
Survivor | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σε μία πρωτοφανή... καταγγελία προχώρησε ο παίκτης των «Μαχητών» για το φετινό «Survivor All Star», Κωνσταντίνος Βασάλος, σχετικά με τις καρύδες. «Έχω αντιληφθεί κάποια πράγματα, υπάρχει το παιχνίδι του χαμένου τσεκουριού. Όποιος βρει το τσεκούρι, πάει και τρώει τις καρύδες πρώτος», είπε ο Βασάλος, εμφανώς ενοχλημένος, με την τακτική που ακολουθούν κάποιοι συμπαίκτες του.

Ο ίδιος, όμως, δεν έμεινε άπρακτος καθώς φρόντισε να αναλάβει δράση, προκειμένου να «επαναφέρει τη δικαιοσύνη» στην παραλία των Μπλε. «Τα τσεκούρια ήταν κρυμμένα, κανείς δεν ξέρει που ήταν, παίρνω το τσεκούρι και ακούω κάτι φωνές, του τύπου, Κωνσταντίνε να πάρω λίγο το τσεκούρι;», είπε ο παίκτης των «Μαχητών», που φρόντισε να κάνει ό,τι κάνουν και οι υπόλοιποι, δηλαδή να πάει στο δάσος με το τσεκούρι και να γευτεί μερικές από τις πιο γλυκές καρύδες. Αυτό και έκανε, πήρε το τσεκούρι, γεύτηκε δύο - τρεις και τις υπόλοιπες τις έδωσε στους υπόλοιπους.

 Την τακτική του Κωνσταντίνου φαίνεται, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, να «υιοθετεί» και η Μελίνα Μεταξά, η οποία δεν αποχωρίζεται από το πλευρό του παίκτη των «Μαχητών», για να βρει και αυτή μερικές από τις γλυκές καρύδες, για να έχει περισσότερη ενέργεια για τα ερχόμενα αγωνίσματα.