Μενού
triantafyllos
Survivor: Τριαντάφυλλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα εξαιτίας χρήσης κινητού τηλεφώνου, στη δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα περί «οργίων όλων των ειδών» στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου, στη στάση του Νίκου Μπάρτζη, στον Ηλία Γκότση, ενώ πέταξε άλλο ένα «καρφί» για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει φέτος το ριάλιτι επιβίωσης. «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Νόμιζα ότι ήταν ανέκδοτο. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Τις καταλαβαίνω. Θα τις έπιανα και θα τις έλεγα ότι αυτό είναι άδικο και να το τελειώναμε εκεί», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.  

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα περί «οργίων όλων των ειδών» που λάμβαναν χώρα στο νοσοκομείο του Αγίου δομίνικου στους προηγούμενους κύκλους του Survivor, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό που έχω κλέψει, περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα τέσσερα χιλιόμετρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι, δεν θα πληρωνόμουν ποτέ γιατί αν φύγεις από μία γραμμή και μετά δεν ευθύνεται η παραγωγή».

«Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα την Δαλάκα και την Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά», σχολίασε ο Τριαντάφυλλος, ενώ στο τέλος πέταξε άλλο ένα καρφί για τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star, αναρωτώμενος «Με όλα αυτά πήγε 40%, 50%, 60%, 70%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».