Μενού
dimitris-fintirikos-katerina-dalaka
Δημήτρης Φιντιρίκος - Κατερίνα Δαλάκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μίλησε στο «Πρωινό μας» και σχολίασε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor All Star, τονίζοντας ότι εκείνος ήταν αντίθετος με την απόφασή της και ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να σχολιάσει την αποβολή της αφού δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της. «Έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος, της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Όσον αφορά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star εξαιτίας της χρήσης κινητού τηλεφώνου, ο ίδιος απάντησε: «Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη γιατί από τη στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε και έχω ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα fair play για όλους ανεξάρτητα από το ποιος είναι πιο δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι».

Τέλος, επεσήμανε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η υγεία και η ψυχολογία της Κατερίνας Δαλάκα, αφού δεν έκρυψε πως αυτό που συνέβη θα την έχει στεναχωρήσει. «Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με οποιοδήποτε τρόπο με το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του, καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι», είπε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.