Μενού
sotiris-tsafoulias
Σωτήρης Τσαφούλιας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή «Watch Next» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ», αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους ρόλους στη μυθοπλασία με τον σκηνοθέτη να τονίζει ότι δεν εντάσσει χαρακτήρες μόνο και μόνο «επειδή είναι της μόδας». «Στη "Νέμεσις" ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στην μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δεν θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δεν θα βάλω έναν χαρακτήρα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρο, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εξήγησε ότι «Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και την ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου, θα το βάλω. Δεν θα το έκανα επί τούτου επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα. Όταν η σειρά το έχει ανάγκη, θα κάνω τα πάντα. Οι γυναίκες μου ταιριάζουν πολύ στη ζωή μου, έχουμε χημεία».

Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε ότι «Στον τρίτο κύκλο βρίσκουμε τον Λαΐνη όπως τον είχαμε αφήσει. Είναι μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Έχει έρθει μία καινούργια στο ανθρωποκτονιών που υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου. Γίνεται μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών και πάνε εκεί μέχρι που υπάρχει πρόβλημα με το απανθρακωμένο πτώμα του ιδιοκτήτη. Μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει ποτέ, αλλά το πτώμα δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Ξαφνικά βρίσκεται και ένα πτώμα εκτός Αθηνών σε μία χαράδρα και πάνε και εκεί».