Μενού
my-style-rocks-kritiki-epitropi
My Style Rocks: Η κριτική επιτροπή | @skaitv.gr
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το φετινό κύκλο του My Style Rocks και του GNTM, αλλά και γενικότερα την ελληνική σόουμπιζ, ενώ ήταν εξίσου καυστικός και για τα τρία. «Η σόουμπιζ στην Ελλάδα είναι κάτω στα πατώματα, δεν λέει τίποτα πια, είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι, στους οποίους δίνουν λόγο τα κανάλια να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στη σόουμπιζ. Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί;», δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Όσον αφορά το My Style Rocks, δεν έκρυψε πως θα προτιμούσε να έχει άλλη παρουσιάστρια και άλλη κριτική επιτροπή. «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από Βατερλώ σε Βατερλώ πάει, ενώ έχει πράγματα να πει. Η κριτική επιτροπή έπρεπε να έχει άλλα άτομα και οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου ή ας έβαζαν τη Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες για να μπορεί να δημιουργείται κάτι. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, για να μπορέσει να γίνει γνωστός. Κανείς δεν τον ξέρει στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου; Δεν κάνει για αυτό, κάνει για άλλες εκπομπές. Πάει άπατο».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε και το φετινό GNTM, κάνοντας λόγο για αποτυχία, μεταξύ άλλων. «Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή, θέλουν και του χρόνου. Η Βίκυ Καγιά εάν ήταν όπως είναι στη ζωή, θα ήταν εξαιρετική, αλλά όχι όπως έχει γίνει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με αυτό τον καιρό;» αναρωτήθηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Survivor. «Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα, να βρει να κάνει καμιά άλλη δουλειά. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά για το Survivor, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει», κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.