Μενού
katerina-kainourgiou
Κατερίνα Καινούργιου | @katken85
  • Α-
  • Α+

Την ενόχλησή της έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου την Τρίτη (7/2) προς το τέλος της «Super Κατερίνα» κάνοντας λόγο για bullying που δέχθηκε μέσω social media με αφορμή τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας (6/2) κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον τενόρο Βασίλη Κούρτη. «Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα, αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί «τι ωραίο παιδί είσαι;», δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές», είπε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι «το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά… Τι επίθεση… Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής η παρουσιάστρια είχε πει «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου, Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29; Ε, τι να σε κάνω… Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου, αλλά πώς δεν σε έχω δει τόσο καιρό;».

Μάλιστα, στη συνέχεια όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος του είπε να αφήσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στον Θέμη Μάλλη, εκείνη απάντησε χαμογελώντας και με μεγάλη δόση χιούμορ: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ, αλλά, αν θες, μπορείς να πάρεις το κινητό μου».