Μενού
survivor-diasimoi-maxites
Survivor: Διάσημοι και Μαχητές | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε Τρίτη (7/2) στο Survivor All Star για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με τους πρώτους να έρχονται από σερί νικών ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ οι δεύτεροι έχουν υποστεί τη μία ήττα μετά την άλλη αφού εκτός από ασυλίες, έχουν χάσει και έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας. Μπορεί τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα οι Μαχητές να έχουν ψαλιδίσει τη διαφορά στα σκορ από τους Διάσημους, όμως, στις αναμετρήσεις τόσο της Κυριακής (5/2) όσο και της Δευτέρας (6/2) οι Μαχητές πάλι έχασαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού και να χρειαστεί να ψηφίσουν τους ακόλουθους τρεις παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν οι Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Να σημειώσουμε πως απόψε Τρίτη (7/2) όποια ομάδα κερδίσει την ασυλία, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ένα φαγητό, το οποίο, σύμφωνα με το «Πρωινό μας», θα είναι ένα πιάτο Καγιανά

Το ερώτημα που μένει είναι ποια από τις δύο ομάδες θα είναι η τυχεροί; Οι Διάσημοι ή οι Μαχητές; Σύμφωνα με τα spoilers, απόψε θα γίνει η ανατροπή και έτσι οι Μαχητές θα στεφθούν νικητές, κερδίζοντας και ασυλία και έπαθλο φαγητού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι Διάσημοι να κληθούν να ψηφίσουν στο Συμβούλιο του Νησιού υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και αυτός θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, σύμφωνα με τα spoilers. Η συνέχεια επί της οθόνης απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ όπου και θα δούμε εάν θα επαληθευτούν όλα τα παραπάνω.