Μενού
maria-mpekatoroy
Μαρία Μπεκατώρου | Mega
  • Α-
  • Α+

H Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίζει να κρατάει συντροφιά κάθε μέρα στους τηλεθεατές με το παιχνίδι γνώσεων “The Chase”. Ένα πρόγραμμα που κερδίζει όλο και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό και αυτό αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το μεγάλο κανάλι λήγει το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του. Η Μαρία Μπεκατώρου από την πλευρά της είναι θετική στο να συνεχίσει του χρόνου στο MEGA. Θετικό είναι το κλίμα και από την πλευρά του καναλιού.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η Μαρία Μπεκατώρου έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι της και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια. Δεν θα την δούμε όμως μόνο στο τηλεπαιχνίδι αλλά και σε ένα ακόμα project που θα προβάλλεται στην prime time.

Συνεχίζει στο Mega και η Σίσσυ Χρηστίδου 

Το συμβόλαιο της Σίσσυς Χρηστίδου λήγει και η παρουσιάστρια συζητά για το επαγγελματικό της μέλλον, με την αποκάλυψη για τη συνέχεια της εκπομπής της να γίνεται μέσα από το «Πρωινό μας». Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Πρωινό μας: «Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει μια επιτυχημένη εκπομπή το Σαββατοκύριακο και θα συνεχίσουν τα χαμόγελα για ακόμα δύο χρόνια στο Mega

Έγινε μια πολύ καλή συνάντηση μεταξύ της εταιρείας Barking Well, του Mega και της Σίσσυς και έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία αφορά την εκπομπή, την παρουσιάστρια και τον σταθμό, είναι τα τρία μέρη που συμφώνησαν, η ανανέωση αφορά τα δύο επόμενα χρόνια. Δεν έχουν μπει οι υπογραφές, θα μπουν όμως πολύ σύντομα. Μαζί της συνεχίζει και ο Παύλος Σταματόπουλος».