Μενού
survivor-maxites-diasimoi
Survivor: Μαχητές και Διάσημοι | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα πριν την αποχώρηση της εβδομάδας για το Survivor All Star τρεις Μαχητές και ένας Διάσημος κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κρις Σταμούλης, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τους Μαχητές, καθώς επίσης ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους Διάσημους θα περιμένουν να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού αύριο Πέμπτη (9/2) τι ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση ήταν υπόθεση των Μαχητών αφού η ομάδα υπέστη σερί ήττες με αποτέλεσμα και οι τέσσερις υποψήφιοι να είναι δικοί τους και οι Διάσημοι να πηγαίνουν στα Συμβούλια του Νησιού φαγωμένοι και ως απλοί θεατές. Τελικά αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έκτοτε έχει ρίξει πολλά «καρφιά» προς το Survivor All Star, ενώ έχει δείξει να έχει διάθεση να αποκαλύψει πολλά από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του παιχνιδιού.

Για την ώρα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αυριανή αποχώρηση αν και σήμερα Διάσημοι και Μαχητές θα συναντηθούν για ακόμα μία φορά στον στίβο μάχης και θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα να θυμίσουμε ότι κέρδισαν οι Διάσημοι. Σύμφωνα με τα spoilers, το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και σήμερα και έτσι πάλι οι Διάσημοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές.

Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα που θα τους έχουν στείλει οι φίλοι και οι σύντροφοί τους, ενώ σύμφωνα με το «Πρωινό μας», το έπαθλο θα συνοδεύεται και από γλυκό, το οποίο θα είναι pancakes με μαρμελάδα και φρούτα. Όσον αφορά δε το ποιος αποχωρεί αύριο Πέμπτη (9/2) από το Survivor All Star, σύμφωνα πάλι με τα spoilers, αυτός θα είναι ο Σώζων Παλαίστρος-Χάρος, ο οποίος μάλλον δεν θα προλάβει να μακροημερεύσει στο ριάλιτι επιβίωσης.