Η Λένα Παπαληγούρα, μία από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο», έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την οποία και παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός, η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» ως η καλύτερη ανερχόμενη ηθοποιός το 2013, αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή, όπως το διαζύγιο των γονιών της και το πώς κατάφεραν να το διαχειριστούν.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το διαζύγιο των γονιών της, είπε: «Ήμουν 14 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς μου. Είχα πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο γονείς και έχω και οι δύο διαχειρίστηκαν έτσι ώστε να με πληγώσουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Θεωρώ ότι ένα τέτοιο συμβάν σίγουρα πληγώνει όσους ανθρώπους βρίσκονται και τους ίδιους και τα παιδιά, αλλά τους ευγνωμονώ γιατί με πλήγωσαν όσο το δυνατόν λιγότερο με τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκαν»., είπε σχετικά με τον ώριμο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι γονείς της το διαζύγιο.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.