Μενού
radio-arbyla
Οι «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Γέλιο μέχρι δακρύων σκόρπισαν για ακόμη μία φορά οι «Ράδιο Αβρύλα», οι οποίοι και στην εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης (15/2) σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.

Από το top 10 τους δεν θα μπορούσε να λείπει η διαδραστική ομιλία του δημάρχου Αργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του «Αλλαγή Πορείας» την προπερασμένη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος βρέθηκε στο στόχαστρο της σάτιρας των Ράδιο Αρβύλα, και ο Αντώνης Κανάκης συνέκρινε τον Δημήτρη Καμπόσο με τον γνωστό τραγουδιστή των Queen Freddie Mercury ως προς το διάλογο που άνοιγε στις συναυλίες του με το κοινό.

«Τις ομιλίες του τις χειριζεται διαφορετικά, σαν τους μεγάλους ροκ σταρ, όπως έκανε και ο Φρέντι Μέρκιουρι, έτσι κάνει και αυτός» είπε ο Αντώνης Κανάκης και... έπεσε το βίντεο!

Ασχολίαστες ωστόσο δεν άφησαν και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στο TikTok.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA