Μετά την γκεστ εμφάνισή της στον προηγούμενο κύκλο η Κατερίνα Στανίση επέστρεψε στη σκηνή του Just The Two Of Us το Σάββατο (18/2) όπου πλέον θα συμμετέχει με τον Παντελή Τουτουντζή και αφού το ζευγάρι τραγούδησε το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου, «Εγώ δεν πάω μέγαρο», η αγαπημένη τραγουδίστρια έμεινε στη σκηνή και ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο πλατό.
Όταν τελείωσε το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης παρότρυνε τους παρευρισκομένους να χειροκροτήσουν θερμά την Κατερίνα Στανίση και τότε εκείνη του έδωσε επική απάντηση: «Ε, φτάνει! Χειροκρότησαν! Πόσο να χειροκροτήσουν;» με τον παρουσιαστή να μην κρύβει τη χαρά του που την έχει στο νέο κύκλο του σόου και να την αγκαλιάζει και να της δίνει ένα φιλί.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.