Μενού
maria-lazaridou
Μαρία Λαζαρίδου | YouTube
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Λαζαρίδου με την ιδιότητα του «εισβολέα» από τη συμμετοχή της στο MasterChef 2021 μονομάχησε με τον Αριστοτέλη που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και εν τέλει τον... εξολόθρευσε. Από το ριάλιτι μαγειρικής αποχώρησε ο Αριστοτέλης και έμεινε η Μαρία, την οποία υποδέχτηκαν οι παίκτες με ανάμεικτα συναισθήματα και δεν έλειψαν τα σχόλια από τους... γύπες. «Δεν χάρηκαν οι γυναίκες που με είδαν» ανέφερε η νεαρή. 

Η επιστροφή της Μαρίας Λαζαρίδου προκάλεσε χαμό στα social media και δεν έλειψαν τα σχόλια από τους συμπαίκτες της. «Σίγουρα με αυτή την είσοδο δεν θα χάρηκαν οι γυναίκες γιατί η αλήθεια είναι ότι η Μαρία είναι ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή», σχολίασε ο Παύλος. «Η Μαρία δεν μου λέει τίποτα. Γενικά δεν μου αρέσουν οι γυναίκες. Μπορεί να είναι καλή αλλά δεν θέλω όμορφη γυναίκα στο σπίτι» σχολίασε η Πωλίνα. Από τον εξώστη παίκτης είπε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας «άστο Αριστοτέλη, παράτα το» για να απαντήσει άλλος «ξεκολλάτε μ...». Ο Γιώργος Πορφύρης είπε πως «έχουμε γύπες φουλ στο μαγαζί». 

«Δεν θα δεχτώ να διώξει η Μαρία τον Αριστοτέλη και να κοιμηθεί μαζί μας. Να πάει να κοιμηθεί με τα αγόρια ή στον καναπέ» σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία. «Τα γλειφτρόνια, δεν αντέχω άλλο» είπε ο Δημήτρης και σχολίασε ο Κωνσταντίνος πως «θα τους κυνηγάνε οι γυναίκες τους». «Ο Μότζο Τζοτζο σε έβλεπε στην τηλεόραση» είπε στη Μαρία ο Ηλίας για να απαντήσει ο Νίκος «είμαι big fan εγώ να ξέρεις». «Δεν ξέρω ποιοι ξίνισαν επειδή είδαν τη Μαρία ή αν ξίνισαν επειδή εγώ μιλούσα στη Μαρία» ανέφερε ο Ηλίας με την Πωλίνα να σχολιάζει «ο Ηλίας λέει θέλει γυναικάκι στο σπίτι και δεν μου αρέσει. Λέει ότι οι γυναίκες δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, δεν φορούν ανοιχτά ρούχα» 

Με την επιστροφή της Μαρίας στο σπίτι «πέφτει ένα ψυχρό κλίμα λες και μπήκε ο Βόλντεμορτ», σύμφωνα με τον Αγγελο. «Εγώ είμαι στεναχωρημένη» είπε κλαίγοντας η Σέβα, «δεν γύρισα καν να τη δω» ανέφερε η Μαρία.