Μενού
atzoyn-asimina
Ατζούν Ιλίτζαλ - Ασημίνα Χατζηανδρέου | NDP, @Skai
  • Α-
  • Α+

Εξώδικο έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Acun Medya, στο οποίο αναφέρει - μεταξύ άλλων - ότι η παραγωγή, μετά την αποβολή της από το Survivor All Star για παραβίαση κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης, την κρατούσε όμηρο παρά τη θέλησή της σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ένας άνδρας ήταν μαζί της όλο το 24ωρο παρακολουθώντας την κάθε της κίνηση. Η Super Κατερίνα παρουσίασε το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και το οποίο αναφέρει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως άγνωστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας.

Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Επιπλέον παρά το γεγονός ότι σας κατέθεσα την πραγματικότητα και όλα όσα συνέβησαν την επίδικη ημέρα, η οποία αποτέλεσε αιτία της απομάκρυνσής μου, ουδέποτε ακούστηκε ή δημοσιοποιήθηκε η δική μου πλευρά παρά εξήχθησαν ψευδή συμπεράσματα και στρεβλώθηκε η αλήθεια για λόγους απολύτως άγνωστους και επιβλαβείς για εμένα. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής σας, εκείνη μου ανέφερε ότι όσα ανέφερα έχουν επιβεβαιωθεί από γηγενή, ο οποίος ενεπλάκη στην εν λόγω υπόθεση. Τι συνέβη στην πορεία και άλλαξε η αρχική αυτή σας στάση μέχρι και σήμερα παραμένει άγνωστο. 

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέλησή μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας, μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα και μόνο μετά από παρακλήσεις μου και την πάροδο τεσσάρων ημερών σε ένα δωμάτιο, μου επέτρεψε να βηματίσω στον διάδρομο του ξενοδοχείου έξωθεν του δωματίου όπου παρέμενα υπό ομηρία… 

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου, η οποία είχε προκληθεί αποκλειστικώς εξαιτίας των δικών σας ενεργειών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.