Μέσα από το J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ τους Σαββάτου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το πρόγραμμα του Alpha. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής θέλησε στην έναρξη του λαμπερού του σόου να κάνει μια έμμεση, πρώτη, αναφορά στο θέμα που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπο του σχετικά με κατηγορίες περί ξεπλύματος χρήματος, απάτης προς το Δημόσιο και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ».
«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου. «Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.