Μενού
germanoy-adonis
Ναταλία Γερμανού - Αδωνις Γεωργιάδης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Αντώνη Κανάκη, μετά από όσα ειπε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (6/3) σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο υπουργός Ανάπτυξης, μετά τα σχόλια για τα Τέμπη στην εκπομπή των Θεσσαλονικιών παρουσιαστών στον ΑΝΤ1, έγραψε οργισμένο σχόλιο στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τον κεντρικό παρουσιαστή ως «τιμητή των πάντων», καυτηριάζοντας το γεγονός ότι... κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου όταν ο επί 20ετίας συνεργάτης του, Στάθης Παναγιωτόπουλος, «έκανε ό,τι έκανε».

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να απαντήσει στο αιχμηρό tweet του υπουργού Ανάπτυξης και οι δυο τους ανέπτυξαν έναν διάλογο στο Twitter. Η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη πως δεν γίνεται να συγκρίνεται μια κακοποιητική συμπεριφορά ενός ανθρώπου με τις ευθύνες που έχει ένας υπουργός, όταν ειδικά κρίνεται η ασφάλεια των πολιτών της χώρας.

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Η μακροσκελής απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ναταλία Γερμανού

«Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία.

Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιοσύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA