Μενού
radio-arvyla-antonis-kanakis
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε τη Δευτέρα (6/3) στον ΑΝΤ1 με την πρώτη εκπομπή μετά την τραγωδία στα Τέμπη να αποθεώνεται στο Twitter με τους χρήστες του κοινωνικού μέσου να γράφουν ότι ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα της εκπομπής «είπαν αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι». Στην εκπομπή της Τρίτης (7/3) όπου και πάλι τα Τέμπη είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεματολογία της, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά ορισμένων δημοσιογράφων και πολιτικών, κάνοντας λόγο για κοινή κατεύθυνση και μιλώντας για «ξεδιάντροπη διαπλοκή». 

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, τη συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», σχολίασε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA