Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», Γρηγόρης Μπάκας, είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο ίδιος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, μέσω story στο Instagram, ενώ στη συνέχεια από τον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας του έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση. «Σας ευχαριστώ μέσα από την "καινούργια μου καρδιά". Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η τέρψη, όλα θα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν, διώξτε την τοξικότητα, χαλαρώστε και χαμογελάτε. Και κόψτε το τσιγάρο, καλή δύναμη», έγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.
Από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας θέλοντας να ευχηθεί περαστικά στον συνεργάτη του, είπε: «Να πούμε περαστικά σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Γρηγόρη Μπάκα. Να γίνει γρήγορα καλά, για να ξαναπαίζουμε και τένις και να βγαίνει να κάνει τα πολύ ωραία ρεπορτάζ του. Πέρασε μια περιπέτεια, καμπανάκι για να προσέχουμε όλοι την καρδούλα μας και την υγεία μας. Περαστικά! Να προσέχεις και γρήγορα κοντά μας».

- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.