Μενού
masterchef
MasterChef | Star
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν η νέα «εισβολέας» του MasterChef 2023. Η παίκτρια του MasterChef 5 μπήκε για να φέρει τα πάνω – κάτω και διεκδίκησε μία θέση μέσα στον διαγωνισμό γιατί ήθελε να είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef και να το πει περήφανη στα δύο της παιδιά. Μόλις «εισέβαλε» στο πλατό, οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ποικίλες, με τους περισσότερους να αγχώνονται μόλις την αντίκρυσαν, καθώς γνωρίζουν ότι ήταν από τις καλύτερες μαγείρισσες του MasterChef 5.

Επική ήταν η αντίδραση της Μαρίνας όταν είδε τους πρώην συμπαίκτες της στον εξώστη του διαγωνισμού. Η «εισβολέας» ήταν φανερά ενθουσιασμένη με τη Μαρία και τον Ηλία, με τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία.

Η Μαρίνα προκειμένου να μπει στο reality μαγειρικής έπρεπε να κερδίσει την Μαρία σε μια μάχη από τα... παλιά! Οι δυο σεφ τα έδωσαν όλα για όλα σε μια γυναικεία μαγειρική «μονομαχία» αφού κι οι δύο ήθελαν να συνεχίσουν στο MasterChef. «Δε θέλω να φύγω για κανέναν λόγο. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλά ακόμα μαγειρικά», δήλωσε η Μαρία.  

Αφού δοκίμασαν τα πιάτα της Μαρίνας και της Μαρίας, ήρθε η ώρα για τους τρεις σεφ και κριτές να τα σχολιάσουν και να τα βαθμολογήσουν. «Εμείς είδαμε και δοκιμάσαμε κι αποφασίσαμε αυτή η ποδιά θα μπει στον λαιμό... θα συνεχίσει στον λαιμό της... Μαρίας! Μαρία κρατάς τη θέση σου» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τη Μαρία Λαζαρίδου ανακουφισμένη να παραμένει στον διαγωνισμό μαγειρικής.   «Αυτή η ποδιά είναι σε εμένα, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Την ψυχή πήγε να μου βγάλει μέχρι να το πει ότι αυτή η ποδιά καταλήγει στον δικό μου λαιμό» είπε η Μαρία στην κάμερα. 

«Δεν την πήραμε την ποδιά, δεν τελειώνει ο κόσμος εδώ... Καλώς ή κακώς αυτή η ζωή με έχει ρίξει πάρα πολλές φορές κι ακόμα είμαι εδώ και προσπαθώ, γιατί αυτό θέλω να περάσω και στα παιδιά μου. Δε σταματάμε ποτέ, ό,τι κι αν γίνει ό,τι κι αν συμβεί», είπε η Μαρίνα μετά την ήττα της.

Συγκινημένη η Μαρία δήλωσε ότι πρέπει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της. Οι κριτές εξέφρασαν την πεποίθηση στη Μαρίνα ότι θα ετοίμαζε κάτι καλύτερο! «Σήμερα ίσως να χάθηκε λίγο η ιδέα», της σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Το χάρηκα πάρα πολύ που είδα τους κριτές, που είδα εσάς... είστε ένα κομμάτι της ζωής μου. Το κομμάτι του MasterChef είναι σαν την οικογένεια», είπε συγκινημένη η Μαρίνα Ντεμολλάι.