Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «Γη της Ελιάς». Ο σκηνοθέτης είπε πως η Μυρτάλη, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν.
«Δεν ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού, δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.