Μενού
koutsopoulos
Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Star
  • Α-
  • Α+

Νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef «έκρυβε» το επεισόδιο του reality μαγειρικής στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πιάτων, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού έπρεπε να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των ομάδων και δεν έλειψαν για άλλη μια φορά τα πειράγματα μεταξύ τους.

Πρωταγωνιστής, ξανά, ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά με την… ρητορική του απορία. «Να θυμίσουμε πως στο γλυκό δεν ήταν το ζητούμενο το επιδόρπιο, δεν θέλαμε επιδόρπιο. Έχουμε μήπως να συμπληρώσουμε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το ζητούμενο;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο σεφ και κριτής του MasterChef για να αποκριθούν οι έτεροι δύο με σαφήνεια αρνητικά. «Είσαι βλαμμένος ρε;» πρόδωσε, πνιγμένος στα γέλια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Το είσαι βλαμμένος είναι ρητορικό! Είσαι βλαμμένος αλλά πάμε να τελειώσουμε;» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο κριτής του reality μαγειρικής για να συμπαρασύρει στο γέλιο τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.