Μενού
gonidis
Σταμάτης Γονίδης | Glomex - Alpha
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης, πήρε τη θέση που του ανήκει στο Just The Two Of Us, δίπλα στους υπόλοιπους καλλιτέχνες της κριτικής επιτροπής, αλλά φρόντισε να το κάνει με ένα... τραγούδι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμήνευσε μία σειρά τραγουδιών και όπως είναι λογικό καταχειροκροτήθηκε από το κοινό το οποίο και τον περίμενε μετά και το διάστημα αποχής του. Ο Γονίδης ερμήνευσε, μεταξύ άλλων, το «Δεν μπορεί να μη σου λείπω», το «Αλήθεια σου λέω», ξεσηκώνοντας και την κριτική επιτροπή.

Μετά και το σύντομο μουσικό... ρεπερτόριο ο τραγουδιστής επέστρεψε στην αρχική του θέση, που όπως προαναφέρθηκε ήταν δίπλα στους υπόλοιπους κριτές του J2US. Τα θερμά του σχόλια για τον Φοίβο και τη Χριστίνα ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων, στην κριτική, προσθέτοντας ότι αν του δινόταν η δυνατότητα να βάλει έναν βαθμό και στους δύο αυτό θα ήταν το 8.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την είσοδο του νέου ζευγαριού

 Ανατρεπτικά ξεκίνησε απόψε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής κατά την έναρξη του αποψινού live είχε να κάνει δύο ανακοινώσεις για την πορεία του σόου. Η πρώτη αφορούσε το αποψινό live, ενώ η δεύτερη αποτελεί έκπληξη, αφού λίαν συντόμως νέο ζευγάρι θα κάνει την είσοδό του στο σόου.

«Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης για το ζευγάρι που θα αποκαλυφθεί σύντομα.