Μενού
litsa-giagkoysi-stefanos-konstantinidis
Λίτσα Γιαγκούση - Στέφανος Κωνσταντινίδης | @Just the 2 Of Us
  • Α-
  • Α+

O Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν τα πήγε τόσο καλά στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (18/3) και τα σχόλια των κριτών δεν του άρεσαν καθόλου, ενώ είπε ότι η βαθμολογία των κριτών στο περασμένο live τον αδίκησε. Όπως ανέφερε, ο δικός του βαθμός ήταν πολύ χαμηλός σε σχέση με άλλα ζευγάρια, που δεν άξιζαν τη βαθμολογία που πήραν.

«Βάλατε σωστά, αλλά σε κάποιους είχατε καλύτερη ευθυμία, τους άκουσα όλους. Στη ζωή μου έχω μάθει όχι να διαβάζω τίτλους και κείμενο, αλλά να ακούω τα πάντα από το βίντεο. Σε εμάς ναι ήσασταν πολύ σωστοί και σε κάποιους άλλους είχατε καλύτερη διάθεση», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το σχόλιό του όμως, έδειξε να ενοχλεί την Καίτη Γαρμπή, η οποία του εξήγησε πως λέγοντας κάτι τέτοιο, προσβάλλει ολόκληρη την κριτική επιτροπή. «Για αυτό που είπε πριν, κατά κάποιον τρόπο, προσβάλλει λίγο την επιτροπή, γιατί είπε ότι βαθμολογούμε ανάλογα με τη διάθεσή μας. Δεν υπάρχει αυτό ούτε για μια στιγμή. Βαθμολογούμε τη διάθεση αυτών που είναι εκεί πάνω, αν τραγουδάνε, αν τεμπελιάζουν, αν δεν το νιώθουν κι αν δεν έχουν πάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.