Μενού
giannis-spaliaras
Γιάννης Σπαλιάρας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Survivor All Star, σχολιάζοντας όσα έχουμε δει τους τελευταίους μήνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. «Είναι πιο μαζεμένος φέτος και το βρίσκω λογικό, μετά από όλο αυτό που πέρασε. Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη, αλλά όλο αυτό δεν χρειαζόταν. Είναι πολύ επιφυλακτικός έως και τρομαγμένος», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφερόμενος στον Στέλιο Χανταμπάκη. 

Αναφορικά με τον Στάθη Σχίζα, αλλά και την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, όπως και τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι για ένα ζευγάρι, τα παιδιά σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς του Σπύρου Μαρτίκα προς την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς την αποκάλεσε «ψεύτρα» και «κλέφτρα», δεν έκρυψε την αμηχανία του. «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μας βλέπουν και παιδιά. Να προσέχουμε λίγο», δήλωσε.