Μενού
survivor-all-star
Παίκτες του Survivor All Star | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ξεκινά η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα κληθούν να αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε έχουν εσωτερικά ζητήματα που πρέπει να λύσουν για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως ομάδες. Όπως βλέπουμε στο trailer ο Κωνσταντίνος Βασάλος «καρφώνει» την Εύη Σαλταφερίδου για τις επιλογές της αναφορικά με τους παίκτες που θα συνέφερε να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ των οποίων είναι και το δικό του όνομα, κάνοντας λόγο για «κωλοτούμπες». 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρει πως κάποιοι από τους παίκτες των Μπλε, «σκέφτονται μόνο με παρέα και μέχρι πόσες εβδομάδες θα είναι στο παιχνίδι». Η ένταση μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου μία νέα αντιπαράθεση ξεσπά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Νίκο Μπάρτζη. Τι πυροδότησε τη μεταξύ τους κόντρα; 

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στον στίβο μάχης και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τον πρώτο αγώνα ασυλίας θα κερδίσουν οι Μπλε, οι οποίοι καταφέρνουν να επικρατήσουν μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι Κόκκινοι καλούνται να βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρώτη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα θα είναι η Νικολέττα Μαυρίδη.