Μενού
mpetty-maggira
Μπέττυ Μαγγίρα | NDP
  • Α-
  • Α+

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε σε δηλώσεις της η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ σχολίασε και τις εκπομπές που παίζουν απέναντί της, αναφέροντας ότι ο «ανταγωνισμός είναι μεγάλος». Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» για τη συνεργασία στην ομάδα της, αλλά και την δυσάρεστη επικαιρότητα, που καλείται να παρουσιάσει κι εκείνη μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Περνάμε πολύ ωραία στην εκπομπή, παρά τις όλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα καθημερινό, ζωντανό πρωινό. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με την επικαιρότητα, δεν μου αρέσει και δεν θα ήθελα να το κάνω. Το κανάλι θα μπορούσε φυσικά, να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ καλύτερη στην ψυχαγωγία. Αυτό μου αρέσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις εκπομπές που «παίζουν» απέναντι δήλωσε: «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ούτε μπορώ να το κρύψω, ούτε να μην το παραδεχτώ. Το ξέραμε ότι θα είναι έτσι, φέτος μεγάλωσε κι άλλο. Μπαίνοντας κι η Φαίη απέναντι στον ΣΚΑΪ... Είναι κάτι που το γνωρίζεις ότι θα έχεις ανταγωνισμό και απλά, πας με αυτό που ξέρεις». «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να απαντήσω σε κάτι μέσα από την εκπομπή, αλλά "ανοίγει" το πράγμα, απαντάει κι ο άλλος και μένουμε στις απαντήσεις. Στην ουσία είναι το πράγμα. Εκεί τι γίνεται», συμπλήρωσε.

Τέλος, σχετικά με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το OPEN, σχολίασε με χιούμορ: «Αυτό το συμβόλαιό μου έχει γίνει πια ανατολικό ζήτημα. Είναι θετικό το κλίμα και από τις δυο πλευρές, αυτή είναι η βάση προς το παρόν. Είναι νωρίς ακόμα, σιγά-σιγά θα γίνουν και οι συζητήσεις».