Μενού
maria-anastasopoyloy
Μαρία Αναστασοπούλου | ANT1
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδύρη της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, τις αλλαγές που ακούγονται ότι θα γίνουν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ σχολίασε και όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά δημοσιογράφων με αφορμή το θέμα των Τεμπών. «Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει τίποτα, η εκπομπή είναι του Γιώργου Παπαδάκη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχουν πάει όλα καλά και έτσι όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που από τη νέα σεζόν θέλουν την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να αλλάζει το ωράριό της και να τελειώνει στις 9:00, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχουμε συζητήσει κάτι». «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ANT1, εκτός από αυτόν που τρέχει. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, όποτε δεν υπάρχει κάποια σκέψη για κάποιο άλλο κανάλι», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.  

Κλείνοντας η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη κατά κάποιων δημοσιογράφων, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να μιλήσει για όλους τους δημοσιογράφους. Ο καθένας λέει την άποψή του και ειδικά σε θέματα που αφορούν όλους μας. Νομίζω είναι πολύ καθαρό να βγαίνεις και να λες την γνώμη σου. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση».