Μενού
giorgos-liagkas-prwino-ant1
Γιώργος Λιάγκας: Το Πρωινό | ANT1
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας (20/3) τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Ρέμος. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε: «Επειδή τη γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ τη Δέσποινα, μία ευχή μπορώ να κάνω, μακάρι αυτή η δεύτερη ευκαιρία να τους κρατήσει για μία ζωή. Δεν είναι παιδάκια. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μένουν είτε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση για λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς, για τα παιδιά κλπ… είτε είναι και κάποιοι άνθρωποι, εδώ ορίστε (έδειξε τον εαυτό του) που δεν βρίσκουν τη δεύτερη ευκαιρία».

«Έλα ρε Άρια, να κάνουμε και λίγο πλάκα. Γιατί λέει η Μενεγάκη το μεσημέρι ότι δεν έχω χιούμορ. Η παλιά μου συμμαθήτρια», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, δίνοντας μία έμμεση απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο 05:50' και μετά)

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Mega είχε πει την περασμένη εβδομάδα, μετά το ξέσπασμα του παρουσιαστή για την πρωινή ζώνη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του “Χαχαχα! Παιδιά, είπαμε και κάτι και τι έγινε;”. Νομίζω ότι δεν είναι σε φάση να θέλει χιουμοράκια».