Μενού
survivor-all-star-marialena-roumelioti
Survivor All Star: Μαριαλένα Ρουμελιώτη | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη Πέμπτη (16/3) έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» όπου δεν έκρυψε πως από μια άποψη θα ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι, εξηγώντας τον λόγο, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμπαίκτες της και αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο είχαν μια διαφωνία στα τελευταία επεισόδια, αλλά και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εξηγώντας ποια είναι η στρατηγική που ακολουθεί. 

«Από τη μία ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες και πιστεύω ότι αν είχα λίγο χρόνο ακόμα, θα πήγαινα καλύτερα. Παρόλα αυτά, τελικά καλύτερα που αποχώρησα γιατί το ζούσε για δεύτερη φορά και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί έχει πιο πολύ ριάλιτι. Έχουν πάει όλοι μέσα συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».

«Θέλω να πιστεύω ότι με συμπαθούσαν τα παιδιά. Είχαμε καλές σχέσεις. Κάποιοι σίγουρα στενοχωρήθηκαν, αλλά και κάποιοι, αυτοί δηλαδή που με ψήφισαν, θα χάρηκαν. Το περιβάλλον είναι αρκετά τοξικό», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον οποίο είχε εκφράσει αρκετές φορές τις προηγούμενες ημέρες την απορία της για το γεγονός ότι οι Μαχητές δεν τον ψήφιζαν μέχρι τώρα παρότι δεν φέρνει νίκες στην ομάδα. «Με τον Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα, έβλεπα, όμως, μια ομάδα που δεν ψηφίζει έναν από τους παίκτες της, παρόλο που δεν φέρνει νίκες. Ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, δεν στεναχωριέται όταν φέρνει νίκες, αλλά όταν τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, τον πείραξε» τόνισε η Τζο Μαριδάκη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εξηγώντας για ποιο λόγο εκείνη ψηφίζει μόνο γυναίκες. «Η Μαριαλένα νομίζω ότι ψηφίζει τις γυναίκες επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της, για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί», είπε χαρακτηριστικά η Τζο Μαριδάκη, ενώ δεν έκρυψε ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν της έκανε την καλύτερη εντύπωση και ότι πολλά δεν φαίνονται στην τηλεόραση.