Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ποιος είδε τον Τάκη Καραγκουνια και δεν τον φοβήθηκε. Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή την εβδομάδα, οι Διάσημοι ανέτρεψαν το σκηνικό και κατάφεραν θριαμβευτική νίκη έναντι των Μαχητών. Τον κρίσιμο τελευταίο πόντο της ομάδας του έχασε ο Τάκης, ο οποίος «υπέγραψε» με τον τρόπο αυτό την υποψηφιότητά του κάτι που φυσικά δεν δέχθηκε με καλό τρόπο.

Αφού η κάλπη «μίλησε» και το όνομά του ήταν ξεκάθαρο ξεκίνησε να φωνάζει και να μην δέχεται κουβέντα από κανέναν. Παρόλο που η Ρία εξήγησε, μάλιστα, τον λόγο που τον ψήφισε, ο Τάκης ήταν ανένδοτος!

Ο ίδιος εκτόξευσε τα βέλη του για τις κινήσεις του Ηλία Γκότση στο Survivor και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά. «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Υπενθυμίζεται πως από την Κυριακάτικη ήττα των Διάσημων και την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, προέκυψε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ναι μεν φάνηκε να δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά της, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί ότι αδικήθηκε.