Μενού
kaltsi
Γεωργία Καλτσή | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Τη Γεωργία Καλτσή είχε καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, που έκανε τα πρώτα της βήματα και στην υποκριτική, μίλησε για τους «αγώνες» ζωής που κατάφερε να κερδίσει και μοιράστηκε τα σχέδιά της για το μέλλον. Η Γεωργία Καλτσή αναφέρθηκε στο δυστύχημα που της άλλαξε τη ζωή, τη «μάχη» που έδωσε με την «ανύπαρκτη» πιθανότητα να επιζήσει και την ημερομηνία που την «κυνηγάει» μέχρι σήμερα.

«Είμαστε όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με “κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς», ανέφερε η Γεωργία Καλτσή.

Γεωργία Καλτσή: Τι είπε για το τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στην πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω, γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου.

Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν», εξομολογήθηκε η Γεωργία Καλτσή και πρόσθεσε:

«Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πώς θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι "έφυγε" κι ο φίλος μου» δήλωσε η Γεωργία Καλτσή.

Τι είπε για τη σειρά «Στα 4» η Γεωργία Καλτσή

Η Γεωργία Καλτσή μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία της ως πρωταγωνίστρια της σειράς «Στα 4», που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+, και εξήγησε τους λόγους που της «κολλάει» τόσο πολύ αυτός ο ρόλος. «Έρχεται ένα τηλεφώνημα για να υποδυθώ έναν ρόλο της Στέλλας Ιακωβίδη. Δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την τηλεόραση, δεν έχω χρόνο να δω. Θεώρησα ότι είναι λάθος γιατί ήθελαν να μιλήσουμε για έναν ρόλο. Δεν είπα αμέσως “όχι” γιατί δηλώνω taboo breaker. Και μόνο που θα μας δουν θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουμε και εμείς. Μίλησα με τον σκηνοθέτη, τον σεναριογράφο και κάποιους ανθρώπους του ΑΝΤ1 studios. Μου είπαν να δω το σενάριο, ότι πρόκειται για μαύρη κωμωδία. Από τη μία γελούσα και από την άλλη συγκινούμουν που ένας άνθρωπος κατάλαβε και περιέγραψε από το πρώτο επεισόδιο τις ανάγκες ενός ανθρώπου με αναπηρία».