Μενού
survivor-all-star-takis-karagkounias
Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Τάκης Καραγκούνιας εναντίον όλων φαίνεται να είναι το κλίμα στην καλύβα των Μαχητών απόψε Τρίτη (21/3) στο Survivor All Star με τον πρώτο ήδη να έχει εκτοξεύσει τα «βέλη» του στον Ηλία Γκότση στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού, κατηγορώντας τον ότι φοβάται να ματσάρει δυνατούς παίκτες από τους Διάσημους, όπως τον Σάκη Κατσούλη. Οι εντάσεις δείχνουν να συνεχίζονται και σήμερα στην παραλία των Μπλε με την Εύη Σαλταφερίδου: «Νομίζω τερμάτισα χθες με τον Τάκη. Κάνει συνεχή επίθεση, προσπαθεί να βγει από πάνω με κάθε τρόπο».

Από πλευράς του εκείνος θα κατηγορήσει τους συμπαίκτες του ότι «Δεν ξέρετε τι θα πει η λέξη ομάδα», ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου θα αναφέρει πως «είμαστε αναγκασμένοι να δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και τέτοια τοξικότητα». «Αν το φάουλ μου είναι ότι μιλάω πολύ, δώστε μου πέναλτι» θα πει ο Τάκης στην προσωπική του συνέντευξη, δείχνοντας ότι το χάσμα μεταξύ εκείνου και των συμπαικτών του είναι μάλλον αγεφύρωτο.

Από κει και πέρα - όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι - Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια ομάδα θα χάσει, αφού οι δύο ομάδες μετρούν από μία ήττα η καθεμία και έναν παίκτη στον τάκο. Συνεπώς, όποια και αν χάσει, θα αναγκαστεί να ψηφίσει δύο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο και παραδοσιακά φέρνει πάντα γκρίνιες και εντάσεις στις παραλίες.