Μενού
survivor
Survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Εξαιρετικά σημαντικός ήταν ο τελευταίος αγώνας ασυλίας στο Survivor για αυτή την εβδομάδα και αυτό γιατί η ηττημένη ομάδα έριξε στον τάκο όχι δύο αλλά τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Τελικά, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «ήπιαν» το πικρό ποτήρι της ήττας και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιους θα ψηφίσουν από την ομάδα τους. Αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι συγκέντρωσαν έκαστος από τρεις ψήφους. Κανείς τους δεν περίμενε, όπως οι ίδιοι τόνισαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της κάλπης, ότι θα είναι αυτός υποψήφιος, με την Ελευθερία Ελευθερίου, μάλιστα, να τονίζει πώς είναι ο εύκολος στόχος παρόλο που έχει κερδίσει τις δυνατές παίκτριες της αντίπαλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή αναδείχθηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ναι μεν δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά της, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της καθώς θεωρεί ότι δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά από τους Διάσημους. Το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας κι η ήττα των Μαχητών στο Survivor έφερε αναταράξεις και στο Συμβούλιο του νησιού εκτοξεύθηκαν πολλές προσβολές. Ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον κρίσιμο τελευταίο πόντο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να ξεκινήσει μία συζήτηση για τα ματσαρίσματα.

Τα βέλη του στράφηκαν κυρίως εναντίον του Ηλία Γκότση με τον τελευταίο να αντιδρά: «Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος. Όταν ένας άνθρωπος είναι έτσι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά». Από την άλλη ο Τάκης, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, απάντησε: «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα».