Μενού
survivor-all-star-gkotsis-pilidis-karagkounias
Survivor All Star: Ηλίας Γκότσης - Γιωρίκας Πιλίδης - Τάκης Καραγκούνιας | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Εκτός ελέγχου βγαίνει η κατάσταση στην καλύβα των Μαχητών απόψε Τετάρτη (22/3) στο Survivor All Star ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση με τους δύο άντρες να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια και να μπαίνει στα μέση ο Γιωρίκας Πιλίδης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αφορμή για τον τελευταίο τους καυγά, όπως φαίνεται από το τρέιλερ, είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία νωρίτερα θα περάσει πολύ κοντά από το σημείο όπου δίνει ο Τάκης την προσωπική του συνέντευξη. Η ίδια θα του πει ότι αυτό έγινε τυχαία και ότι άλλαξε δρόμο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του, αλλά εκείνος δεν θα την πιστέψει και θα την κατηγορήσει ότι κρυφακούει, ένα σκηνικό που θα μας θυμίσει το αντίστοιχο περιστατικό που είχε γίνει πρόσφατα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελευθερία Ελευθερίου. 

«Θες, δεν θες αυτό που είσαι, θα το δει ο κόσμος», θα φωνάξει στον Τάκη η Εύη, η οποία ήδη από το χθεσινό επεισόδιο έχει τονίσει ότι έχει τελειώσει μαζί του και ότι θα ήθελε ο συμπαίκτης της να είναι αυτός που θα αποχωρήσει αύριο Πέμπτη (23/3) από το Survivor All Star.  

Έτσι, στην καλύβα Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας λίγο θα λείψει να πιαστούν στα χέρια με τον νικητή του Survivor 2018 να του λέει κοφτά ότι «Επειδή δεν σου δίνω σημασία, δεν θα μου το παίζεις μάγκας» με τον Τάκη να του απαντά σε εξίσου έντονο ύφος «Εμένα δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος». «Αν με στηρίξει ο κόσμος και μείνω στο παιχνίδι, θα δουν έναν άλλο Τάκη», θα πει ο ίδιος στην κάμερα και όποιος έβλεπε πέρσι Survivor, μάλλον θα πει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού και πέρσι από ένα σημείο και μετά οι σχέσεις του Τάκη με τους συμπαίκτες του είχαν φτάσει σε αδιέξοδο. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα υπενθυμίζεται ότι κέρδισαν οι Μαχητές.