Μενού
survivor-all-star-diasimoi-maxites
Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών του Survivor All Star έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Ηλία Γκότση και τον Τάκη Καραγκούνια να μπλέκονται σε νέο καυγά στην καλύβα της ομάδας και να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει ο Γιωρίκας Πιλίδης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Ωστόσο, παρά το κακό κλίμα στην καλύβα, οι Μαχητές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Διάσημους στον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα συνοδεύεται από φαγητό και συγκεκριμένα, από πλατό με αλλαντικά και κριτσίνια. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά σύμφωνα με τα spoilers, απόψε Τετάρτη (22/3) η τύχη θα χαμογελάσει στους Διάσημους, οι οποίοι θα κερδίσουν την επικοινωνία. 

Από κει και πέρα τα βλέμματα όλων των παικτών είναι στραμμένα στην αυριανή αποχώρηση. Υποψήφιοι παίκτες για αυτή την εβδομάδα είναι η Νικόλ Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Διάσημους και ο Τάκης Καραγκούνιας από τους Μαχητές. Αν και στην αρχή τα spoilers ήθελαν τον Γιώργο Κόρομι να αποχωρεί από το Survivor All Star, τελικά αυτή που λέγεται ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι η Νικόλ Μαυρίδη.