Μενού
survivor-all-star-giwrgos-koromi
Survivor All Star: Γιώργος Κόρομι | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους πέντε υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα και στο αποψινό επεισόδιο ο παίκτης των Διάσημων δεν έκρυψε πως νιώθει αδικημένος που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του. «Άλλη μια υπέροχη μέρα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά, με μία αλλαγή βέβαια, είμαι και υποψήφιος από τη χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε, στο Συμβούλιο βγήκα εγώ, ο Σπύρος και η Ελευθερία», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

«Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι ήταν να πάρουν από εμένα, ψάρια, νίκες. Αλλά, δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από τρία άτομα, δόξα τον Θεό, δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω. Ήταν μόνο τρία άτομα», κατέληξε ο παίκτης των Διάσημων. 

Πικρία προς την ομάδα τους έβγαλαν τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου που επίσης βγήκαν υποψήφιοι. «Νίκες φέρνω, στην καλύβα στέκομαι άψογος απέναντι σε όλους και είμαι πάλι υποψήφιος για πέμπτη φορά. Η δύναμη του κόσμου μου δίνει στήριξη. Υπάρχουν παρέες που αλληλοϋποστηρίζονται και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ψηφιστήκαμε, ψηφίστηκα, μπαίνω μέσα, παίζω χτυπημένη, φέρνω πόντους στην ομάδα μου και δίποντα έχω φέρει. Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν. Έχω μια πικρία γιατί δεν βγήκα με δυο τρεις ψήφους, βγήκα με πέντε», είπε με τη σειρά της η Ελευθερία Ελευθερίου