Μενού
survivor-all-star-eleni-xamperi
Survivor All Star: Ελένη Χαμπέρη | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο της Ελένης Χαμπέρη μπήκε απόψε Τετάρτη (22/3) στο Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο κατηγόρησε τόσο σε συζήτησή της με την Νικόλ Μαυρίδη και τον Γιώργο Κόρομι όσο και στην προσωπική της συνέντευξη ότι προσπάθησε να «μαγειρέψει» την ψηφοφορία της εβδομάδας και να τη χειριστεί, ώστε ο ίδιος να μην είναι υποψήφιος. Μάλιστα, η παίκτρια των Διάσημων - μεταξύ άλλων - τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να την κάνει μαριονέτα του. 

«Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος, "Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω". Ξέρει ότι στο τελευταίο Συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εμείς οι δυο και η Σταυρούλα. Το ξέρει αυτό. Και λέει, "λοιπόν, κορίτσια, χαίρομαι που χάσαμε σήμερα γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε υποψήφια αυτή τη φορά την Ελευθερία, οπότε κοιτάξτε καλά να ψηφίσετε Ελευθερία". Η Αφροδίτη δίπλα του, κράταγε ατζέντα, Εγώ κάνω "μάλιστα" και έφυγα. Από το ύφος μου, η Αφροδίτη θεώρησε ότι με έχει πείσει και θεωρούσε ότι Ελένη και Νικόλ, θα ψηφίσουμε Ελευθερία, εντάξει, τις πείσαμε αυτές», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη σε συζήτηση που είχε με τη Νικόλ Μαυρίδη και τον Γιώργο Κόρομι.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Δυο εβδομάδες πριν, πας να μαγειρέψεις την ψηφοφορία για να βγω εγώ υποψήφια και τώρα θες να σε ξελασπώσω; Λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι. Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη. Δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να με διαχειριστείς ούτε μια φορά. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες» κατέληξε η Ελένη Χαμπέρη.