Μενού
aleksioy-papakaliatis
Χάρις Αλεξίου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Χάρις Αλεξίου με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το «θαύμα» που ζει, όπως το αποκάλεσε, αναφερόμενη στο κύμα αγάπης που λαμβάνει μετά την παγκόσμια προβολή της σειράς Maestro, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χάρισε ρεσιτάλ ερμηνείας με το ρόλο που διαδραμάτισε στο πετυχημένο σίριαλ. Στην ανάρτησή της έκανε αναφορά για το πώς ήρθε σε επαφή μαζί της ο Παπακαλιάτης προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο του.

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σα να με περίμενε ότι θα δεχτώ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μου είπε “θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν”. Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι “θέλω να κάνεις την γιαγιά”. Μμμ τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω “θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε”.

Τον ευχαριστώ γι’αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική».

https://www.instagram.com/p/CqGmlpvjJ32/

Έπειτα αναφέρθηκε και στην προσωπική σχέση που ανέπτυξαν και η βαρύτητα που έχει η μουσική σε αυτή. «Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Τη χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή. Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA