Μενού
survivor-all-star-diasimoi-maxites
Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Ενα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας έρχεται απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, με την αγωνία ωστόσο να κορυφώνεται στο Συμβούλιο του νησιού όπου αναμένεται η αποχώρηση της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers νικητές της σημερινής δοκιμασίας θα αναδειχθούν οι Διάσημοι, οι οποίοι θα απολαύσουν και το μεγαλύτερο έπαθλου φαγητού που έχει δοθεί στο All Star μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», το μενού σήμερα θα έχει μπακαλιάρο, χταπόδι, γεμιστά παρέα με ουζάκι και τσίπουρο. 

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την παίκτρια ή τον παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Μετά τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το ταξίδι στο Survivor για τη Νικολέτα Μαυρίδη θα τελειώσει απόψε, αφού είναι και εκείνη που αποχωρεί από το παιχνίδι.