Μενού
xristoforos-papakaliatis
Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης για την προβολή της επιτυχημένης του σειράς «Maestro», που πρόσφατα κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix. Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος προ ημερών ήταν καλεσμένος σε δείπνο του επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντα συμβούλου στο Netflix, Τεντ Σαράντος, που έγινε στο Λος Αντζελες, ευχαρίστησε την ελληνική ομογένεια, η οποία υποστηρίζει και ενισχύει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε στη δημοσίευσή του: «Η ελληνική ομογένεια στην Νέα Υόρκη πάντα με ένα καθοριστικό τρόπο, στήριζε και επικοινωνούσε την δουλειά μας απο την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Η στήριξη τους για το Maestro in Blue είναι συγκινητική και εγώ δε θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο, πέρα από ευγνώμων για την συγκέντρωση που έγινε προς τιμήν της σειράς μας. Ευχαριστώ θερμά το Ελληνικό προξενείο @greeceinnewyork και τον Πρόξενο στην ΝΥ, Ντίνο Κωσταντίνου για την πρόσκληση, και όλους που στήριξαν και οργάνωσαν αυτήν την βραδιά, το @megatvcom την @olgabornozi τον Νίκο Μπορνοζη και την @yannadarilis».

https://www.instagram.com/p/CqGzMDKPFHn/

Το «ευχαριστώ» της Χαρούλας Αλεξίου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η Χάρις Αλεξίου με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το «θαύμα» που ζει, όπως το αποκάλεσε, αναφερόμενη στο κύμα αγάπης που λαμβάνει μετά την παγκόσμια προβολή της σειράς Maestro, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χάρισε ρεσιτάλ ερμηνείας με το ρόλο που διαδραμάτισε στο πετυχημένο σίριαλ. Στην ανάρτησή της έκανε αναφορά για το πώς ήρθε σε επαφή μαζί της ο Παπακαλιάτης προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο του.