Μενού
biky-kagia
Βίκυ Καγιά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Ξέρεις πόσο πολύ χρειαζόμουν μια αγκαλιά φέτος;» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά για όλες τις επιθέσεις που δέχτηκε τη φετινή χρονιά, ενώ μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τη σχέση με τα δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του συζύγου της Ηλία Κρασσά.

«Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ ακέραιος, είμαι πολύ σταθερή και αυτό κάποιες φορές δημιουργεί πρόβλημα γιατί οι χαρακτήρες που είναι έτσι, συνήθως είναι αυτοί που ακούνε τα περισσότερα αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή» πρόσθεσε και ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί το GNTM την επόμενη χρονιά αλλά ούτε αν η ίδια θα ήθελε να είναι σε αυτό καθώς έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή η Βίκυ Καγιά είπε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν μια δική μου πρόταση για την οποία μάλιστα επέμεινα πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα unfollow… Έχω μιλήσει με την booker της Σοφίας Χατζηπαντελή που με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι εύχεται να μην πήρα στραβά το unfollow της και ότι εύχεται να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Καλά έκανε και με πήρε. Δε ξέρω γιατί με έκανε Unfollow, δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί της, μόνο εκείνη ξέρει, δεν της κρατάω καμία κακία».

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις περί bullying που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολλούς να αφήνουν υπονοούμενα πως εννοούσε εκείνη. «Γιατί η Ηλιάνα να εννοούσε εμένα; Πού να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της. To bullying είναι μια πολύ βαριά λέξη, και εγώ έχω δεχτεί bullying και καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τέτοια ευκολία…  Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι η Ηλιάνα το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν έτσι. Δεν αντιλήφθηκα να συνέβαινε κάτι στο GNTM με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» είπε η Βίκυ Καγιά.

«Το marketing που χρησιμοποιεί ο καθένας στη δουλειά του έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας να κάνει… Μπορεί να θέλει να κάνει πράγματα που να είναι πιο κοντά στον κόσμο, πιο καθημερινά… Είναι μεγάλο κορίτσι, έχει μια μάνατζερ που τη χειρίζεται πολλά χρόνια και μεταξύ τους αποφασίζουν… Σαν παρουσιάστρια πιστεύω ότι έχει πολλές προοπτικές η Ηλιάνα.

Από εμένα σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι με την Έλενα Χριστοπούλου… Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι όχι, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι όχι… Καλύτερα να εστιάζουμε σε αυτούς που μας αγαπάνε και μας δίνουν θετική ενέργεια. Με την Έλενα (Χριστοπούλου) δεν έχω μιλήσει, έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Της είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά και η απάντηση που πήρα είναι ότι “μας είπαν από μέσα ότι εσύ ζήτησες να μας διώξουν από το GNTM”. Δε μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να γυρίζω σπίτι μου… Από τη στιγμή που το κανάλι ζητάει τη γνώμη μου για κάτι, δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το “κυνήγι μαγισσών”… Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται… Δεν σνομπάρω τους άλλους ούτε θεωρώ ότι είμαι πάνω από τους άλλους, έχω τον στόχο μου και τη ζωή μου, όλα τα άλλα τα κάνω πέρα» είπε σε άλλο σημείο η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά όμως, μίλησε και για τον σύζυγό της και τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. «Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του.  Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι….» είπε.

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα σε σχέση με τα δικά της παιδιά, είπε, «Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο. Ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό».

Τέλος η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει από το μυαλό της η σκέψη να κάνει ακόμα ένα παιδί αλλά θεωρεί πως όλο αυτό θα έφερνε εκ νέου μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη την ηρεμία.