Μενού
masterchef-kokkinoi
Masterchef: Κόκκινοι | @MasterChef Greece
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο του Αλέξανδρου βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef επειδή επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντίνο, αλλά και λόγω του διαχωρισμού που έγινε ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους παίκτες, κατηγορώντας τον - μεταξύ άλλων - για ηθοποιηλίκι και ότι ο λόγος που επέλεξε τη Στέλλα και τον Μότο Μότο στην ομάδα του ήταν για να τους ψηφίσει σε περίπτωση ήττας. 

Ταυτόχρονα, η Στέλλα έστρεψε τα «βέλη» της στη Μαρία Μπέη, αλλά και τη Μαρία Λαζαρίδου και δεν άργησαν να ακουστούν «γαλλικά» στον αέρα του Masterchef: «Πετάχτηκε η άλλη σαν την τσούτσα, να μας πει ότι πήρε τον Αλέξανδρο γιατί είναι καλύτερος μάγειρας. Τι λες μωρή μαλ*κ****νη, είναι δυνατόν;».

Από πλευράς του ο Μότο Μότο δεν έκρυψε την άποψή του ότι ο Πορφύρης τον επέλεξε για την ομάδα προκειμένου να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, ενώ σε καυγά που είχαν ο Παύλος με τη Γιώτα, εκείνος την κατηγόρησε τη ότι χρησιμοποίησε τη Μαρία Λαζαρίδου, ώστε να τον ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA