Μενού
mixalis-kefalogiannis
Μιχάλης Κεφαλογιάννης - «Όλα για τη Ζωή μας» | Mega
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» σήμερα Σάββατο ανήμερα 25η Μαρτίου ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχτηκε τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη, με τον οποίο συζήτησαν για τα γλυκά και τη ζάχαρη στη διατροφή μας, αλλά όσα είπε ο καλεσμένος μάλλον «σύγχυσαν» τον παρουσιαστή, αφού, όπως φαίνεται, χτύπησαν ευαίσθητο σημείο και μάλιστα, δεν το έκρυψε. 

«Θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά, αλλά είμαι σε μία διαρκή μάχη με αυτό που θέλω με αυτό που πρέπει. Καταλαβαίνω πως η ανάγκη για μία καλή διατροφή είναι πολύ πιο σοβαρή από το να αφήσω το πάθος μου ελεύθερο. Την ημέρα θα μπορούσα να τρώω δύο - τρία το πρωί γλυκά, δύο - τρία το μεσημέρι και το ίδιο και βράδυ. Έχω το γλυκό πλέον σαν ανταμοιβή στην καθημερινότητά μου. Θα φάω σίγουρα ένα γλυκό κάθε μέρα, αλλά το έχω μετατρέψει σε λάφυρο, γιατί μετά από 14 ώρες δουλειά θα πρέπει να ανεβάσω λίγο τη ζάχαρη μου. Έχω φτιάξει ένα ισοζύγιο, οπότε μπορεί να μην φάω ένα πιάτο φαΐ για να φάω δύο γλυκά. Το ισοζύγιό μου παραμένει το ίδιο», είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να «ξεσπά» αφού, όπως είπε ο ίδιος, στον απολαυστικό διάλογο που ακολούθησε, δεν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Μ.Κ.: Είναι βαριά η λέξη να πω ότι έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά πραγματικά σήμερα το πας φιρί φιρί.

Δ.Μ.: Γιατί;

Μ.Κ.: Γιατί εγώ είμαι γλυκατζής, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά που λες. Δηλαδή, εγώ προσπαθώ να φάω μια φορά την εβδομάδα.

Δ.Μ.: Λόγω του μεγέθους μου, οι θερμίδες συντήρησης οι δικές μου είναι 3.600 τη μέρα.

Μ.Κ.: Είναι οι διπλάσιες από μένα. Ωραία, πας να το σώσεις τώρα.