Μενού
eleni-tsolaki
Ελένη Τσολάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Τις επίμαχες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στον «αέρα» του Open Weekend σήμερα 25η Μαρτίου και πάνω στην κουβέντα η συνεργάτιδα της εκπομπής, Μαρία Φραγκάκη, ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Όλγα Τρέμη. Πριν από μερικά χρόνια, ο αείμνηστος Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου». 

Τότε η Ελένη Τσολάκη είπε χαρακτηριστικά: «Μη μου το κάνεις αυτό. Αυτό το σκηνικό ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ήταν ατόπημα και φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή που και εμείς δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Αναλαμβάνω και τότε και τώρα σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου από την επόμενη ημέρα».

«Αφορούσε μια γυναίκα. Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών. Βρέθηκα με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που το έκανα και δημόσια στην εκπομπή. Την είχε πειράξει και το είχε μέσα της, τα ξεκαθαρίσαμε, της εξήγησα τη θέση μου, της ζήτησα συγγνώμη. Καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς», επεσήμανε η Ελένη Τσολάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA