Μενού
apostolos-gkletsos
Απόστολος Γκλέτσος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τις επίμαχες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη, τον χαρακτηρισμό που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και όσα δήλωσε ο ίδιος για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού. Αν έρθει στη Λαμία, λύση είναι να τον καταψηφίσουμε».

Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον, χαρακτηρίζοντάς τον «δεύτερο Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ», ο Απόστολος Γκλέτσος αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Ο Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου». Μάλιστα, τόνισε ότι δεν τον αγχώνει το αν θα χάσει μέρος του κοινού του επειδή ασχολείται με την πολιτική, εξηγώντας ότι «Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου που αφορούσε τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη, λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι πριν πει, όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και ήταν κοινή συναινέσει. Δεν πιστεύω πως ξύπνησε ένα πρωί και είπε "θα κάνω αυτή τη δήλωση για την Τρέμη". Ο Ανδρέας είναι της τηλεόρασης, είναι χιουμορίστας και μπορεί να είναι η πλάκα τους με την Όλγα Τρέμη. Εγώ δεν κάνω πλάκες σαν τον Ανδρέα, είμαι βαρύσκιωτος».