Μενού
triantafyllos
Τριαντάφυλλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου του ζήτησε να σχολιάσει την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά όπου χρησιμοποιήθηκε το «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίου με τελείως άλλους στίχους, αλλά τα «γαλλικά» του έφεραν γέλια και αμηχανία στο πλατό με τη Σίσσυ Χρηστίδου να του ζητάει να προσέχει τις εκφράσεις του. 

«Το χρήμα είναι γλυκό. Αν το έκανε ο κ. Θεοφάνους, μόνο για το χρήμα το έκανε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και πρόσθεσε: «Η Νατάσα έχει βάλει την ψυχή της σε αυτό το τραγούδι. Το έκανε μεγάλη επιτυχία. Παίζει ρόλο και ποιος το λέει. Έρχομαι στη θέση της Νατάσας και λέω τώρα ότι είμαι στο μαγαζί και τραγουδάω "Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις" και ο κόσμος πριν ένα μήνα ήταν… “μωρό μου, καψούρα μου, τον γκόμενό μου, τη γκόμενά μου κλπ και τώρα θα είναι "μ@λ@κα κοίτα, του Μπουγά, ο Μπουγάς"». 

«Μη βρίζεις παιδί μου, είμαστε ζωντανά στον αέρα», του είπε αμέσως σε αμηχανία η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν μπορούσε, όμως και να σταματήσει να γελάει, ενώ και ο Τριαντάφυλλος δαγκώθηκε για τα «γαλλικά» του.