Μενού
natalia-germanou-alpha
Ναταλία Γερμανού - Καλύτερα δεν Γίνεται | @alphatv
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει μέσα από το «Καλύτερα δε Γίνεται» σήμερα 25η Μαρτίου όλα όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα στην πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. «Απορώ με την ψυχραιμία της, την ευγένειά της και της βγάζω το καπέλο. Ένα Σαββατοκύριακο έχει παίξει η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, τώρα είναι το δεύτερο της», είπε αρχική η παρουσιάστρια.

«Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους, καρατομήστε τους! Παιδιά, χαλαρώστε λίγο και να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης εκπομπής, πλην της δικής της. Προσωπική μου γνώμη», συνέχισε. 

«Αν εμείς ως "Καλύτερα δεν γίνεται" θέλουμε να μιλήσουμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, κάναμε 10%, 13%, 15%. Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά να το κρατήσουμε και το άλλο Σαββατοκύριακο. Γιατί μια εκπομπή να ασχοληθεί με τι νούμερα τηλεθέασης κάνει ο άλλος. Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.