Μενού
stamatis-fasoulis-just2us
Just The Two Of Us - Σταμάτης Φασουλής | Alpha
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (25/3) στο Just The Two Of Us η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης ερμήνευσαν το τραγούδι «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις κριτές του σόου, όπως φάνηκε από τα σχόλια που τους έκαναν στο τέλος της εμφάνισής τους. Μάλιστα, στον Σταμάτη Φασουλή ξέφυγε και ένα «γαλλικό» με τη Δέσποινα Βανδή να αναρωτιέται αστειευόμενη «τι ώρα είναι; 22.10» και τους υπόλοιπους να σκάνε στα γέλια. 

«Ναταλία μου, ήσουν εξαιρετική, ήσουν πάρα πολύ καλή. Παρόλη την αμηχανία της πρώτης συλλαβής, την οποία μετά την ξεπέρασες, ήσουν πάρα πολύ ωραία. Εγώ φοβήθηκα το ανέβασμα και όμως, το έκανες πάρα πολύ ωραία. Πήγες και μαλακά, μαλακά χωρίς να το κάνεις σαν εύρημα, αλλά σαν να πηγαίνει το τραγούδι μόνο του και αυτό το κάνουν σπάνια οι τραγουδιστές. Πρέπει να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής για να το κάνεις. Συνήθως ξεφωνίζουν απότομα για να δείξουν ότι έχουν φωνή», σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μ' άρεσε βέβαια και αυτό το φινάλε που σου έβαλε, είχε μια πουτ@**@ εκεί ο Ευαγγελινός. Αυτό το αποχωρώ πλάτη και γυρνάω μόνο στην τελευταία συλλαβή είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν κάνει και το τολμάνε μόνο πολύ μεγάλες τραγουδίστριες», κατέληξε ο ίδιος.