Μενού
just2us-despoina-vandi
Just The Two Of Us: Δέσποινα Βανδή | Alpha
  • Α-
  • Α+

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (25/3) το Just The 2 Of Us και ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή, ενώ ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο ωραίος, η ωραία» της Κατερίνας Κούκα. Στο τέλος της εμφάνισής τους ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πότε θα κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

«Αγάπη μου, τι κούκλος είσαι με το πουκάμισο! Μαριάντα μου, είσαι μια θεά με ροζ νυφικό, φανταστική! Εσύ, Άρη, θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. Όταν ο Άρης Σοϊλέδης του απάντησε ότι η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια, τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή

«Μ’ άρεσε αυτό που είπες, "την κανονική, να κλαίει". Δηλαδή ότι μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;» ρώτησε η τραγουδίστρια τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος απάντησε: «Δεν κλαίει; Τι λέει; "έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε"; Τι λέει; Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πώς είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;».

Βέβαια, η Δέσποινα Βανδή δεν έδειξε διατεθειμένη να απαντήσει αφού το έριξε στο χιούμορ και είπε χαρακτηριστικά: «Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται κανείς, δεν υπάρχει δεύτερος τόμος. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει, δεν μας το έχουν πει. Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».